Vergoedingen

Per 1 januari 2023 heeft TOF pedagogiek zelf geen contract meer voor de levering van specialistische jeugdhulp in de regio Hart van Brabant (Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk). TOF pedagogiek heeft om die reden een samenwerking gezocht met een andere (gecontracteerde) aanbieder, waardoor TOF pedagogiek als onderaannemer toch vergoede zorg kan blijven leveren. 

Dit betekent dat u met een verwijzing van uw consultatiebureau-arts, kinderarts, huisarts of jeugdprofessional de begeleiding vergoed kan krijgen vanuit de gemeente.

Uiteraard kunt u ook zonder verwijzing gebruik maken van het aanbod van TOF pedagogiek. U dient er dan wel rekening mee te houden dat de zorg niet zal worden vergoed. De kosten komen dan voor eigen rekening.

Tot slot bestaat de mogelijkheid om de kosten te vergoeden vanuit een persoonlijk budget (PGB).

Diensten van TOF pedagogiek zijn vrijgesteld van BTW.

  • De factuur ontvangt u per mail, aan het einde van de maand. Het bedrag dient u  over te maken op rekeningnummer NL94 KNAB 0256 791 260 t.n.v. TOF pedagogiek. Pinnen is helaas niet mogelijk.
  • Annulering dient ten minste 24 uur van te voren te worden gemeld.  Afspraken die minder dan 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, zullen in rekening gebracht worden.