Ervaringen

Ouders van Quinten (september 2020)

” Direct bij binnenkomst een hele goede klik met Quinten (en ons als ouders). Heel veel betrokkenheid en oprechte interesse. Je hebt Quinten en ons ontzettend goed geholpen. Quinten is in heel positieve zin veranderd. We vonden het fijn om met je samen te werken en zullen je missen”.

Ouders van Thijmen (februari 2020)

” We hebben de begeleiding van Nicole als waardevol ervaren, we hebben vooral veel geleerd over Thijmen. We kunnen zijn gedrag nu beter plaatsen. En alles bij elkaar, een jaartje later is er zoveel verbeterd. We kunnen spelletjes doen met hem, hij toont meer interesse in de wereld om hem heen, hij ontwikkelt zijn rollenspel en heeft een goede start gemaakt op school”.

Moeder van D’Jaydon (oktober 2019)

” Nicole is betrokken, professioneel, enthousiast en daarnaast ook gewoon een leuk mens. Floorplay is iets waar ik niet mee bekend was, maar het vergroot de interactie met mijn zoon en dat op een leuke manier. Aanrader dus!”

Ouders van Milan (oktober 2019)

” We zijn erg dankbaar voor alle hulp die Nicole geboden heeft. Nicole legt alles rustig uit en stimuleert de kinderen op een positieve manier. Zij gaat op een fijne manier met ons om. Ik zou Nicole zeker aanraden. Ze heeft een fijne manier van werken”.

Ouders van Julian (januari 2019)

” Onze zoon heeft erg veel baat gehad bij de FloorPlay technieken die Nicole ons aan heeft geleerd. Hij heeft autisme en vindt contact maken moeilijk. Tijdens de FloorPlay sessies kregen we optimaal contact met onze zoon wat voor veel vreugde zorgde. Doordat de speelmomenten heel “gewoon” zijn en we veel tips hebben gekregen over hoe we de FloorPlay technieken in zijn  dagelijkse routine toe kunnen passen, nu een zoon met meer levensvreugde!. Nicole is ontzettend lief voor kinderen en onze zoon was altijd blij als ze kwam omdat hij wist dat ze leuke dingen ging doen. Voor ons als ouders was het ook prettig dat we ons gehoord voelden en dat Nicole vaak benoemde hoe mooi en uniek onze zoon is. Daar werden we erg blij van omdat wij helaas hebben ervaren dat bijna alle gesprekken met professionals (zoals leerkrachten, GGZ enz) erg negatief zijn. Ze heeft ons echt gesteund in de bevestiging dat ons kind mooi is en er mag zijn, als ouders voelden we het al zo maar het maakte ons extra blij dat Nicole ook zijn  potentie en lieve karakter ziet. Wij hebben erg veel moeite gehad met het vinden van de juiste onderwijsplaats voor onze zoon en ik vond de gesprekken op school altijd erg zwaar. Ook daar heeft ze ons in ondersteund en heeft ze leerkrachten kunnen overtuigen dat onze zoon meer in zijn mars heeft dan er in eerste instantie werd gedacht. Voor ons is ze echt een grote steun geweest in een zoekende periode! “.